EnglishSwedish

Här nedan följer information om personbils TOPPOLA’n.

Priset; vi har genom att konstruera den nya Toppolan för en rationellare produktion kunnat hålla priset på en mycket konkurrenskraftig nivå. Vi säljer gärna ett halvfabrikat till den som vill inreda själv för att förverkliga egna idéer och kanske hålla kostnaderna nere.
Utrymmet; det finns gott om plats för pentry, skåp och en soffa att sitta på med stuv under, invändiga höjden är 192 cm och sängen är 200 x 170 cm.

Den låga vikten i standardutförande med full inredning på endast 150 kg gör att du knappast märker Toppolan utan kör som vanligt och du har mycket lastkapacitet kvar.

Sandwich-utförandet på karossen som förutom den låga vikten också ger isolering mot kyla, värme och buller. Samma kaross kommer med tiden att passa de flesta personbilar på marknaden med hjälp av den löstagbara damasken, detta ger er en möjlighet att byta bil.

Smidigheten; ytterbredden är endast 175 cm, dvs. ungefär samma bredd som personbilarna har. Detta gör att du använder samma backspeglar som vanligt och slipper montera extraspeglar. Bilen kan köras i terräng och trånga utrymmen på ett naturligt vis eftersom Toppolan inte sticker utanför bilen.

Styrkan med den starka byggmetod vi använder innebär att ni kan köra i många år utan att vara rädda att karossen skall flexa eller skruvas isär. Hela karossen är sammangjuten i ett stycke.

Flexibilitet; vi kan bygga inredningar exakt efter era behov. Vi kan både bygga en Toppola med sittplatser för 2 personer med pentry och värme, och vi kan bygga specialinredningar med sittplatser, värme och verkstadsinredning. Allt efter era önskemål.

Detta är ritningen till person-bils Toppolan. För att få en förstorad och detaljerad bild Klicka här!
Med vår nya TOPPOLA passande både personbilar och pickup kan vi med fog säga att vi har marknadens mest kompletta och prisvärda program för lätta husbilar.