EnglishSwedish

TOPPOLA Pickup
Vi har genom att konstruera den nya Toppolan för en rationellare produktion kunnat hålla priset på en mycket konkurrenskraftig nivå. Vi säljer gärna ett halvfabrikat till den som vill inreda själv för att förverkliga egna idéer och kanske hålla kostnaderna nere.

Gott om utrymme
Volymen är ca 6 kubikmeter, det motsvarar ungefär utrymmet i 3 vanliga lastkåpor.
Invändiga höjden är 192 cm och totalbredden är 170 cm.

Vikten
Den låga vikten i standardutförande med full inredning på endast 250 kg gör att du knappast märker Toppolan utan kör som vanligt och du har mycket lastkapacitet kvar.
Sandwich-utförandet på karossen som förutom den låga vikten också ger isolering mot kyla, värme och buller. Samma kaross passar i princip alla Pickuper på marknaden, detta ger er en möjlighet att byta bil.

Smidigheten
Ytterbredden är endast 175 cm, dvs. ungefär samma bredd som bilarna har. Detta gör att du använder samma backspeglar som vanligt och slipper montera extraspeglar. Bilen kan köras i terräng och trånga utrymmen på ett naturligt vis eftersom Toppolan inte sticker utanför bilen.

Styrkan
Styrkan med den starka byggmetod vi använder innebär det att ni kan köra i terräng utan att vara rädda att karossen skall flexa eller skruvas isär. Hela karossen är sammangjuten i ett stycke. Flexibilitet; vi kan bygga inredningar exakt efter era behov. Vi kan både bygga en Toppola med sittplatser för 4 personer med pentry och värme, och vi kan bygga specialinredningar med sittplatser, värme och verkstadsinredning. Allt efter era önskemål.

Ritning
Detta är ritningen till pickup Toppolan.
Med vår nya TOPPOLA passande både personbilar och pickup kan vi med fog säga att vi har marknadens mest kompletta och prisvärda program för lätta husbilar.